Fotózás árak, díjak - Ambrus László - Fotóriporter, fotográfus

Fotózás árak

Fotós Óradíjam: 35.000 Ft/Óra

Kiszállási díj: 7.000 Ft

Alapretus ára: 1000 Ft/kép (Vágás, kontraszt, élesség, színbeállítás)

Teljes retus ára: 3500 Ft/kép (Alapretus + Körbevágás, háttércsere, egyéb effektek, bőr retusálás)

High end retus ára 7500 Ft/kép. (Minden 1 órát meghaladó kép retus díja)

Jelenleg az alábbi témákban vállalok fotózást:

Rendezvények, események fotózása

A rendezvények fotózásánál az egyik legnagyobb elvárás a fotóssal szemben a megbízhatóság, kommunikáció, és a megjelenés. Különös figyelmet fordítok mindezekre, hiszen célom hogy visszatérő vásárlóim között tudjam. Legyen az díjátadó, gála, ünnepség, egyéb típusú rendezvény nagy gonddal készített, gondosan kiválogatott, kellő mennyiségű, kiváló minőségű profi képeket fogok szállítani.

További információk (díjak, fotók) a rendezvény fotózással kapcsolatban itt talál:

Rendezvényfotózás.

Koncert és backstage fotózás

Annyit még nem rohangáltam, kúsztam-másztam porban-sárban színpadon, előtt, mögött, alatt, backstage stb.. mint Pásztor Annáék, azaz az Anna And The Barbies zenekar koncertjein. Azt hiszem az egyetlen perspektíva amit kihagytam az a levegőben magasra feldobott gép volt.

Backstage fotó - Pásztor Anna és Nagy Feró

Ha te vagy zenekarod, szeretne menő koncertfotókat sajtóba, zenekari oldalra, albumborítóra, egyéb célra publikálni akkor keress bátran. Koncert fotós képeimet itt találod:

Koncertfotók

Színházi fotózás

Színházi fotózással legtöbben a színházi próbákon keresztül kerülnek kapcsolatba. Egy színházi előadás fotózásánál fotóidon át kell tudnod adni a színész érzelmeit, a jelenetek szereplői között kialakult kapcsolatokat, és nem utolsó sorban a színpad díszletét, a darab hangulatát.

Nehezített környezet, hiszen az előadás zavarása nélkül kell sokszor gyenge fényviszonyok mellett szép fotókat készítened az előadás zavarása nélkül.

Fontos hogy jó ízléssel válogasd a képeket hiszen a színésznők, és színészurak borzasztó kényesek tudnak lenni a róluk készült publikált fotókkal kapcsolatban. Tehát egy-egy előnytelen fotó pocak, háj, toka, stb.. egyáltalán nem megengedett, (hacsak nem valami groteszk, nyomorúságos sajtófotó előállítása a célod) azt fogja kommunikálni, hogy veled fotóssal van a baj! :)

Sári Évi - Gőzben - Karinthy Színház

Hívj bátran, ha színházi próbák, előadások, illetve színészek fotózására keresel megbízható fotóst.

Színházi fotóimat az alábbi linken tudod megtekinteni:

Színházi fotózás


Sportfotózás

A sport fotózása talán az egyik legnehezebb műfaj a fotográfiában. Ismerned kell az adott sportágat, a rá vonatkozó szabályokat, és mindig résen kell lenned, hogy elkapd a megfelelő pillanatot. Mindezt persze úgy hogy ne okozz különösebb galibát a sportrendezvényen. Számtalanszor láttam már, hogy kezdő tapasztalatlan fotós mekkora bajt tud okozni figyelmetlenségével.

Egy elkapott sportkép: Okagbare nyelvét ölti - Gyulai memorial

Okagbare - Longjump with tongues out - Gyulai Memorial

Vállalom különböző sportesemények fotózását. Legyen szó bármely sportágról, sporteseményről, vagy egyéni beállított sportképekről. Az alábbi linken nézz szét, ha sport témakörben készült fotóimra vagy kíváncsi:

Sport fotózás

Kültéri fotózás

A legjobb hátteret a természet adja. Miért kuksolnál egy studió négy fala között? A legszebb képeket a természetben készítem majd rólad! Közösen kiválasztjuk a helyszínt, a koreográfiát, stílust stb... és garantáltan minőségi fotókat fogsz kapni.

Ételfotózás

Akár az étterem megújult étlapjához, akár rendszeresen megjelenő kiadványba, retusálással, körbevágással, tördeléssel együtt átadom a gusztusosan tálalt ételfotókat. Mint rendszeres étterembe járó gurmé tudom, hogy mely fotó adja el az ételt.

Ételfotózás díjaim: Óradíj + Kiszállás + retus (3500 Ft / kép). Ha kiadványba, étlapra tördelve kéred, akkor oldalanként 7500 FT-al kell számolnod.

Termékek fotózása

A Termékfotózás átlagos díja 2500 Ft/Fotó. Ez a már feldolgozott kép darab ára. Abban az esetben ha a termék jellegéből adódóan (méret, szag, forma) jelentősen megnőne a fotózás, illetve a fotók feldolgozásának ideje, akkor azért felárat számolok fel. Ilyenkor a fotózás díja külön megállapodás részét képezi.

A termékeket a helyszínen fotózom.

Igény szerint a fotókat nyomdai katalógusba tördelem. Tördelési árak: 7500 Ft/oldal.

Üzleti fotózás

Üzleti fotózás cégeknek:

Fontos, hogy az alkalmazottaid profin jelenjenek meg a vállalat, cég weboldalán. Ha egy cég a külső megjelenésére nem ad, akkor az erős mínuszként fog visszaköszönni a bevételekben. Kérésre az Ön cégénél rendezek be mini fotó stúdiót, akár a képek helybeni feldolgozásával.

Üzleti fotózás CV-khez, önéletrajzokhoz.

Ha épp egy új állás megpályázásán töröd a fejed, és a legjobb képed ami van a CV-hez az egy előszobában készült mobilfotó, akkor sanszos hogy buktad az állást. Tippeket adok majd hogyan add el magad, hogyan öltözz, hogy viseld a hajad, és a sminkre sem lesz gondod. Őszinte leszek veled, és közlöm majd  ha valami előnytelen a fotón.

Portré fotózás

Portfólió fotózás

Családi fotózás

Minden  család életében adódnak olyan esmények, fontosabb pillanatok, melyek megörökítéséhez érdemes tapasztalt fotóst hívni, még akkor is ha a családnak mindig van egy ügyeletes mobil, vagy egyéb házi fotósa. 
Ez a különleges nap lehet ballagás, szülinap, eljegyzés, unoka születése, lánykérés, leány-, ill. legénybúcsú stb.. 

Kersess bátran, ha igényes családi fotókat szeretnél készíttetni szeretteidről!
További információkért a családi fotózás témakörben árak, stb.. kattintson: családi fotózás.

Analóg Portré, portfólió fotózása Rolleiflex-el

Az analóg fotózás újra reneszánszát éli!  Az analóg képek hangulata egyedi, a Rolleiflexet pedig nem véletlenül lehetett látni a legnagyobb fotósok, fotóriporterek, és sztárok (mint pl. a Beatles, vagy épp Marilyn Monroe kezében.)  

Rolleiflex 2.8F-el rólad készült fotósorozat pedig igazán exkluzív ajándék lehet. Állj akár melyik oldalán is a gépnek a hatás nem marad el.

De ha épp egy Carl Zeiss Super Ikonta képet szeretnél, az sem lehetetlen :)

Ami + költség ilyenkor: 

3500 ft -ba kerül egy tekercs rollfilm, amire 12, vagy 8db kép kerül. Tehát ez az alap. Illetve ezt szorozd meg annyival, ahány képet szeretnél magadról. Tehát 24 kép esetén 7.000 Ft.

Plusz a film előhívás költsége tekercsenként 1.000 Ft.

Valamint a szkennelés, és feldolgozás díja képenként: 3.5000 Ft.

Plusz az óradíjam, lásd feljebb.

Ha levilágítást is kérsz papír alapú képre, annak díja minőség és méret függő.

Egyéb témák fotózása megbeszélés szerint.

Hívj: +36202508052 vagy

írhatsz e-mailt: dr.ambrus.laszlo@gmail.com

illetve Facebookon is megtalálsz: https://www.facebook.com/laszlo.ambrus